Υποβάλλετε Ενδιαφέρουσες Περιπτώσεις και ‘Αρθρα

 
Ενδιαφέρουσες κλινικές περιπτώσεις
 

Μπορείτε να υποβάλετε δικές σας ενδιαφέρουσες κλινικές περιπτώσεις παθήσεων σπονδυλικής στήλης γιά δημοσίευση στην ιστοσελίδα του Back Care network.

 

Στείλτε e-mail με τα στοιχεία σας και τον τίτλο της κλινικής σας περίπτωσης στο: info@backcare.gr. Η Εκδοτική Επιτροπή του Back Care network θα επικοινωνήσει (με e-mail) το συντομότερο δυνατό μαζί σας γιά λεπτομερείς οδηγίες υποβολής. (Παρακαλούμε δηλώστε αν επιθυμείτε να αναφερθείτε ως ο συγγραφέας της κλινικής περίπτωσης. Τα πνευματικά δικαιώματα / copyright των εικόνων και του κειμένου θα παραμείνουν στην κατοχή σας).

 
Επιστημονικά άρθρα
 

Μπορείτε να υποβάλετε επιστημονικά άρθρα (στα ελληνικά ή στα αγγλικά) πάνω σε θέματα που αφορούν τον ευρύτερο τομέα της αντιμετώπισης των παθήσεων σπονδυλικής στήλης (όπως επιδημιολογία, διαγνωστικές μεθόδους, χειρουργική και συντηρητική θεραπεία, φυσική αποκατάσταση και βασικές επιστήμες όπως ανατομία, βιολογία, εμβιομηχανική ή βιοχημεία) γιά δημοσίευση στην ιστοσελίδα (Spinal Care Bulletin).

 

Στείλτε e-mail με τα στοιχεία σας και τον τίτλο του άρθρου σας στο: info@backcare.gr. Η Εκδοτική Επιτροπή του Back Care network θα επικοινωνήσει (με e-mail) το συντομότερο δυνατό μαζί σας γιά λεπτομερείς οδηγίες υποβολής και θα δημοσιεύει όλα τα αξιόλογα άρθρα στην ιστοσελίδα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Latest Page Update: 29/10/2015 - 13:10:55