ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ

 

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους όρους και τις προûποθέσεις χρήσης πριν από τη χρήση της Ιστοσελίδας ‘backcare.gr’

1. ΓΕΝΙΚΑ

Η χρήση της Ιστοσελίδας αυτής συνεπάγεται την αποδοχή των Όρων και Προϋποθέσεων χρήσης του καθώς και των τροποποιήσεών τους. Στην περίπτωση που δεν τους αποδέχεστε πλήρως, μην προχωρήσετε σε οποιαδήποτε χρήση της Ιστοσελίδας! Οι συντάκτες της Ιστοσελίδας μπορούν οποιαδήποτε χρονική στιγμή να τροποποιούν τους Όρους και τις Προϋποθέσεις χρήσης.

2. Ο ΠΑΡΩΝ ΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΤΟΠΟΣ ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΕΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Οι πληροφορίες που περιέχονται στην παρούσα Ιστοσελίδα προορίζονται αποκλειστικά για σκοπούς γενικής ενημέρωσης. Οι παρεχόμενες πληροφορίες δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να υποκαταστήσουν την άσκηση της ιατρικής η οποία βασίζεται στην άμεση σχέση γιατρού-ασθενούς. Εάν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας θα πρέπει να το συζητήσετε με τον γιατρό σας για την κατάλληλη διάγνωση και θεραπεία ή (σε περίπτωση έκτακτης ιατρικής ανάγκης) με την άμεση ιατρική βοήθεια (ΕΚΑΒ, τηλ. 166). Ποτέ μην παραβλέψετε ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να ρωτήσετε τη γνώμη του ειδικευμένου ιατρού εξαιτίας κάποιου άρθρου που διαβάσατε στην παρούσα Ιστοσελίδα!

3. ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ

Οι στόχοι και η αποστολή του παρόντος δικτυακού τόπου είναι:
Η διάδοση στον ιατρικό και γενικότερο επιστημονικό κόσμο, των γνώσεων στο αντικείμενο της αντιμετώπισης των παθήσεων της σπονδυλικής στήλης και
Η ενημέρωση, επιμόρφωση και ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με την αγωγή υγείας, πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση των παθήσεων της σπονδυλικής στήλης.
Απευθύνεται σε γενικά σε γιατρούς όπως ορθοπαιδικούς χειρουργούς, νευροχειρουργούς, παθολόγους, γενικούς ιατρούς, ρευματολόγους, φυσιοθεραπευτές και στο γενικό κοινό.

4. ΧΡΗΣΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

Το σύνολο του περιεχομένου της Ιστοσελίδας αποτελεί αντικείμενο Πνευματικής Ιδιοκτησίας και διέπεται από τις εθνικές και διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικών Δικαιωμάτων. Τα δικαιώματα του περιεχομένου της Ιστοσελίδας παραμένουν στους συντάκτες της των οποίων τα ονόματα αναφέρονται στην Ιστοσελίδα. Οποιαδήποτε χρήση του περιεχομένου χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια αποτελεί παραβίαση των όρων αυτών καθώς και των Νόμων περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Οι δικαιούχοι έχουν τη διακριτική ευχέρεια να τροποποιήσουν ή καταργήσουν το περιεχόμενο ή την παρουσία της Ιστοσελίδας χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

5. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

5.1 Η χρήση της Ιστοσελίδας και του περιεχομένου του BCnet γίνεται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη. Οι συντάκτες της Ιστοσελίδας δεν φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν αποτυχίες ή φθορές οποιονδήποτε δεδομένων ή πληροφοριών που απορρέουν από τη χρήση της Ιστοσελίδας ούτε εγγυώνται την απουσία επιζήμιου κώδικα λογισμικού (‘ιών’) σε σχέση με τη χρήση της Ιστοσελίδας.
5.2 Οι συντάκτες της Ιστοσελίδας δεν αντιπροσωπεύουν και δεν εγγυώνται για τα ακόλουθα:
5.2.1. Την ακρίβεια, αξιοπιστία, πληρότητα, εγκυρότητα, ορθότητα, ή την επικαιρότητα του περιεχομένου, του λογισμικού, των κειμένων, των γραφικών, των υπερσυνδέσμων (links), ή των επικοινωνιών που παρέχονται από ή δια μέσου της Ιστοσελίδας.
5.2.2. Την εναρμόνιση με τις Κυβερνητικές Διατάξεις, σύμφωνα με τις οποίες απαιτείται ενημέρωση για τα φάρμακα που χορηγούνται μόνο με ιατρική συνταγή, την έγκριση ή την συμμόρφωση οποιουδήποτε λογισμικού εργαλείου σχετικού με το περιεχόμενο που συμπεριλαμβάνεται στην Ιστοσελίδα.
5.2.3. Την ευθύνη για οποιεσδήποτε βλάβες (συμπεριλαμβανομένων και χωρίς περιορισμό, συμπτωματικές ή συμπερασματικές ζημίες, τραυματισμούς ή αδικαιολόγητο θάνατο, απώλεια κερδών ή ζημιές που προκλήθηκαν ως αποτέλεσμα απώλειας δεδομένων ή διακοπής επιχειρηματικής δραστηριότητας) που προκύπτουν από τη χρήση ή την αδυναμία χρήσης της Ιστοσελίδας και είτε ή όχι συντάκτες της Ιστοσελίδας ή τρίτα πρόσωπα που αναφέρονται στην Ιστοσελίδα έχουν ενημερωθεί για την πιθανότητα τέτοιων βλαβών.
5.2.4. Την ευθύνη για οποιαδήποτε πληροφορία παρέχετε, δική σας ή τρίτων καθώς και για τη χρήση ή κατάχρηση πληροφοριών που λαμβάνονται με τη χρησιμοποίηση των εργαλείων και υπηρεσιών του.

6.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ – PRIVACY POLICY

Συλλέγουμε πληροφορίες που εσείς μας παρέχετε όταν αποστέλλετε email με τη χρήση της φόρμας επικοινωνίας ασθενών ή ιατρών, όπως όνομα, ηλικία, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Τις πληροφορίες αυτές χρησιμοποιούμε αποκλειστικά για να απαντήσουμε στα ερωτήματα και αιτήματά σας. Δεσμευόμαστε ότι δεν θα αποκαλύψουμε οποιοδήποτε προσωπικό δεδομένο ή προσωπική ιατρική πληροφορία μας αποστείλετε μέσω email και γενικά δεν θα κοινοποιούμε προσωπικά δεδομένα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κώδικας Ιατρικής Δεοντολογίας

Η διαχείριση της Ιστοσελίδας (backcare.gr) καθώς και οι δραστηριότητες προώθησης των σκοπών του Πανελληνίου Δικτύου Παθήσεων Σπονδυλικής Στήλης (Back Care network) είναι αυστηρά συμβατές με τις διατάξεις του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (ν. 3418/2005).
Ιδιοκτησία ιστοσελίδας: Οι δαπάνες δημιουργίας, διαχείρισης και φιλοξενίας της παρούσας ιστοσελίδας βαρύνουν τον ιδρυτή και επιστημονικό υπεύθυνο του Back Care network Δρ. Ιωάννη Καρνέζη MD, FRCS(Tr&Orth). Η παρούσα ιστοσελίδα δεν περιλαμβάνει και δεν δέχεται διαφημίσεις.
Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία σας. Για ερωτήσεις ή σχόλια που αφορούν την Ιστοσελίδα καθώς και για αναφορές υπερσυνδέσμων που δεν λειτουργούν μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ειδικής φόρμας επικοινωνίας που παρέχεται ή με e-mail στο info@backcare.gr. Προσπαθούμε πάντα να απαντάμε σε όλα τα e-mail εγκαίρως αλλά δεν είμαστε πάντα σε θέση να το πραγματοποιούμε.

Latest Page Update: 19/05/2018 - 09:05:50